SineKulis
Radyo Televizyon - Sinema Haberler

Adobe Premier kurgu Programı

adobe premier nedir nasıl kurulum

0 531

Adobe premier nedir?

Sektörde önde gelen video düzenleme yazılımı Adobe Premiere Pro CC ile ham çekimleri mükemmel prodüksiyonlara dönüştürün. İster başlangıç düzeyinde bir kullanıcı olun, ister deneyimli bir profesyonel, sorunsuz, entegre bir iş akışında düzenleme yapabilir, renkleri ve sesleri düzeltebilir ve daha fazlasını keşfedebilirsiniz.

adobe premier peki nasıl kurulur?

Öncelikle adobenin kurulum dosyası olan Adobe premier 2018.iso dosyasına sahip olmanız gerekmektedir. Adobe premier dosyasını adobe sitesinden indirebilirsiniz . açılan sayfadan facebookla veya google giriş yaparak demo sürümü indirebilirisiniz buradan indiridğiniz dosya çalıştırdığınızda kurulumu otomatik indirip kuracaktır fakat bir şekilde adobe premier iso dosyasını indirdiniz veya bulduysanız aşağıdaki yöntemlede kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

İndirdirğiniz dosyayı windows 10 ve windows 8 yüklü bilgisayarlar için anlatılmaktadır. Windows 7 için güncelleme yapılacaktır.
1. Yöntem

Adım 1

indirdiğiniz iso dosyasına seçip fareyle sol tıka basıyoruz ve ardından birlikte aç diyerek windows gezgini seçiyoruz. Ardından adım 2 geçiyoruz

setup dosyasını seçip tıklıyoruz

açılan pencerenin dolmasını bekliyoruz. Adobe CC birlikte katılımlı kurulum artık yok yani program kurulum esnasında size soru sormayacak ardından kurulum bittiğinde size bir uyarı verecek uyarının ardından başlat menüsünden programı çalıştırabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Yorum Formu Sonrası Not

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır. Bununla ilgili iyi olduğunuzu kabul edeceğiz, ancak isterseniz dilediğiniz zaman çıkabilirsiniz. Kabul Et Daha Fazla

Gizlilik ve Çerez Politikası