SineKulis
Radyo Televizyon - Sinema Haberler

The Conductor

1 361

Hiç aklınıza geldi mi?

Neden kadın orkestra şefi yok ya da tam olarak kanıtlanmış bir belgesi yok?
Eğer biraz da olsa içinizde merak uyandırdıysa bu hikayeye ortak olun ve izleyin.

Yönetmenliğini Maria PETERS’ın yaptığı dram /romantik türü film oyunları ise Christanne De BRUİJN(Antonia), Benjamin WAİNWRİGHT (Frank) ve Scott Turner SCHOFİELD (Robin).

Antonia koro şefi olmak isteyen bir genç kadındır. Ancak o dönemin(1900’ler) insanları Erkek Egemen Bir Toplum olduğu için bu hedef insanlar açsından sadece saçmalık olarak kabul edilir ki sevdiği adam bile ona inanmak istememektedir. Buna rağmen ana karakterimiz hedefleri uğruna her şeyini bırakıp şef olmak için New York’dan taşınır.

Bazen hedeflerimizi yapmak isterken yapamadığımızı görürüz ve bu yüzden hep birilerini suçlarız. Ama hiçbir zaman da düzeltmek için çaba göstermeyiz. Yaptığımız sadece kabullenmek olur. Filmi izlediğiniz de göreceksiniz ki; hedeflerimiz için koşarken(daha doğrusu koştuğumuzu düşünürken ) Antonia bizim yapmamız gerekenleri gösterecek. Hatta göstermekle kalmayıp bizi gerçeklerle yüzleştirecek.

Kendini bulmak isteyenler izlesin…

Fragman:

1 yorum
  1. Burak Güven diyor

    Film tek kelimeyle harika. şahane kurgu mükemmel oyunculuk. Azim her şeyi yaptırır, bu azme saygı duyulmalı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Yorum Formu Sonrası Not

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır. Bununla ilgili iyi olduğunuzu kabul edeceğiz, ancak isterseniz dilediğiniz zaman çıkabilirsiniz. Kabul Et Daha Fazla

Gizlilik ve Çerez Politikası