SineKulis
Radyo Televizyon - Sinema Haberler

HACHIKO

1 312

Sadakatin Bekleyişi – hachiko
Aslında  film hakkında çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Çünkü sizlerin izleyip yorum kabiliyetinizin gelişmesini istiyorum. Böylelikle birden fazla düşünce yollu harita çıkar.  Bu yüzden çok fazla bilgi vermeden işin içinden çıkacağım.


Yapımların birçoğu insan ilişkisi üzerine oluyor . Bu film diğerlerinden farklı olarak insan hayvan ilişkisi üzerine olmasıyla bir öne çıkıyor. Şahsen bu yapım sadece ilişkilerin insanlar arasında değil tüm canlılarla olabileceğini gözler önüne seriyor ki etkileyip ağlatacak düzeyine getiriyor. Yapımın ikinci teması ise bir canlı hayatınızda ne kadar yer kaplarsa o kadar etkisi de kalıcı bir iz bırakıyor.

Bazı şeyleri anlatamıyorsanız gösterin. Bu yüzden kitaplar yerine filmlerin daha çok kitlesi vardır.

Fragman:

1 yorum
  1. Burak Güven diyor

    “Tokyo’nun shibuya semti istasyonu onunde her sabah hachi adli bi kopek sahibini önce yolcu eder sonrada dönusunde tekrar istasyonun önunde beklermis. bi gun sanirim bir tren kazasinda sahip ölüyor, ama hachi bu, sahibin öldüğünu anlamayip orada gunlerce haftalarca beklemeye devam edip sonra o da ölüyor, bunu gören tokyolular shibuya istasyonun önune hachi’nin heykelini dikiyolar.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Yorum Formu Sonrası Not

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır. Bununla ilgili iyi olduğunuzu kabul edeceğiz, ancak isterseniz dilediğiniz zaman çıkabilirsiniz. Kabul Et Daha Fazla

Gizlilik ve Çerez Politikası