SineKulis
Radyo Televizyon - Sinema Haberler

Ocean’s 8 15 Haziranda Vizyonda

Ocean's 8 15 Haziranda Vizyonda

0 116

“Bunu benim için yapma. Bunu kendin için yap.”  Debbie Ocean (Sandra Bullock), ekibindeki kadınlara söyler. Ocean’s 8 planlı bir soygundan önce son kontrolünü yapar. “8 yaşındaki bir kız yatakta suçlu olmayı hayal ediyor. Bunu onun için yapalım.” güçlü ve yetenekli kadınlardan oluşan bir kadro ve ışıltılı cazibeye sahipler.

Yenilikçi bir bakışla, dolandırıcılığını çok iyi oynayan Met Gala,  hayalini kurduğumuz Lorelei Lee’den daha fazla yıldızı parlıyor, baştan çıkarıcı kadın oyunculuğunuda göz ardı etmemek gerekir. Sahnelerde güvenilir biri olan Rihanna, son derece başarılı bir bilgisayar korsanını oynuyor.

Film Amerikada ilk haftada $ 41.5 Milyon Dolar açılış hasılatı elde etmeyi başarıyor.

Büyük bütçeli bir stüdyo, ünlü geçidi gibi önemli isimlere sahip olan kadrosuyla ve eşi benzeri görülmemiş anlatım tarzı olan film için, Warner Bros.’u tebrik etmeliyiz.

Ocean’s serisinde George Clooney’nin canlandırdığı Danny Ocean’ın kız kardeşi olan Debbie Ocean, beş yıllık bir hapsin ardından serbest kalmıştır. Ancak planı özgürlüğünü kazandığı gibi tatile gitmek ya da sakin bir hayata geçiş yapmak değildir. Debbie hemen yeni bir soygun planına girişir. Yıldızlar yağmurunun yaşandığı Met Galası’nı hedef alan Debbie, soygun için Lou, Nine Ball, Amita, Constance, Rose, Daphne Kluger ve Tammy’den oluşan mükemmel bir kadroyu toplar ve sekiz kişilik bu usta hırsız grubu, mükemmel soygun için kolları sıvarlar. En önemli hedefleri ise Daphne Kluger’ın boynundaki değerli gerdanlıktır…

Ocean’s serisinin spin-off filmi “Ocean’s 8”in yönetmen koltuğunda Dakota Fanning, Jaime King, Olivia Munn, Matt Damon, Richard Armitage, Katie Holmes ve James Corden gibi isimlerin de rol aldığı film, “Yaşamın Renkleri” ve “Açlık Oyunları” gibi filmlerle tanınan Gary Ross oturuyor. Bol yıldızlı kadrosuyla merak uyandıran filmin sekiz kişiden oluşan soygun ekibinde Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafina ve Rihanna yer alıyor.

Filmde suç örtüsünü  göz alıcı kadınlara inşa etmenin en önemli noktası onları farklı kılmaktır.

Filmde ayrıca sinema oyuncularının dışında bölgesel tiyatro oyuncularınada yer verildi. Kadın yelpazesini mümkün olduğunca farklı bir yelpazeye ayırmayı amaçlayan bu proje takdire şayan.

Burada yapımcı olarak hizmet eden Soderbergh, Ocean’s filmine bir jazzy enerjisi kattı, Ross’un ulaşamayacağı kadar zahmetsiz bir hafif dokunuşla. Daniel Pemberton, Charles Aznavour’dan Amy Winehouse’a, James Last to The Notorious B.I.G’den ekli bir müzik karışımıyla bu çılgınlığı enjekte etmeye çalışmışlar. Ölümle doldurulmuş bir çalışmadan ziyade, gerilim ve biraz da romantik bir filmdi.

 Türkçe Fragman

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Yorum Formu Sonrası Not

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır. Bununla ilgili iyi olduğunuzu kabul edeceğiz, ancak isterseniz dilediğiniz zaman çıkabilirsiniz. Kabul Et Daha Fazla

Gizlilik ve Çerez Politikası