SineKulis
Radyo Televizyon - Sinema Haberler

Dji Mavic 3 Geliyor Mu?

0 191

Birçok dron meraklısı 30 Ekim’de yapılan bir söylentiyle çok heyecanlandı, Çok yakında söylentiler gerçek çıkarsa 2020 yılının sonuna kadar DJİ Mavic 3 piyasaya sürülecek.

DJI Mavic Pro ve DJI Mavic Zoom bu yeni modelde de yer alması bekleniyor. Yeni söylentilere dayanarak, DJI’den 2020 Ocak ayının sonuna kadar yeni DJI Mavic 3’ü piyasaya sürmesini bekleniyor.

Bildiğiniz gibi, 2020 itibariyle, 250 gram ağırlığındaki tüm yeni DJI uçakları, yeni AirSense sistemlerinin bir parçası olarak yerleşik ADS-B alıcılarına sahip olacak.

Peki Airsense ADS-B Alıcıları nedir ne işe yarayacak

DJI AirSense, drone pilotlarına durumsal farkındalığı arttırmak ve uçarken sorumlu kararlar vermelerine yardımcı olmak için ADS-B teknolojisini kullanan bir uyarı sistemidir. Bu özellik, ADS-B vericilere sahip yakındaki uçaklardan otomatik olarak gönderilen uçuş verilerini toplayarak, potansiyel çarpışma risklerini tespit etmek için kullanır, analiz eder ve kullanıcıları DJI mobil uygulaması aracılığıyla önceden uyarır.

ADS-B (Otomatik Bağımlı Gözetleme Yayını), uçak konumlarını tanımlamak ve bu verileri gerçek zamanlı olarak paylaşmak için uydu ve radyo sinyallerini kullanır. Bu teknoloji, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avustralya, Hindistan ve Avrupa’da yıllarca havacılıkta yaygın olarak kullanılmaktadır ve havacılık güvenliği ekosisteminin giderek daha önemli bir parçası haline gelmiştir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Yorum Formu Sonrası Not

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır. Bununla ilgili iyi olduğunuzu kabul edeceğiz, ancak isterseniz dilediğiniz zaman çıkabilirsiniz. Kabul Et Daha Fazla

Gizlilik ve Çerez Politikası