SineKulis
Radyo Televizyon - Sinema Haberler

The Host- Göçebe

Senin dünyanda başkaları var

0 196

Yine muhteşem bir yapımdan bahsetmek üzere sizlerleyim. Stephenie Meyer ismini daha önce duymuş muydunuz? Evet, kesinlikle doğru “Alacakaranlık” kitabının yazarı. Aynı zamanda size şuan bahsedecek olduğum filmin de yazarı.
The Host- Göçebe kitabı tıpkı alacakaranlık kitabı gibi filme dönüştürülmüş ve gayet de başarılı bir film ortaya çıkmış. 29 Mart 2013 yılında vizyona giren bu film birçok ülkede izlendi. Yönetmenliğini Andrew Niccol’ un üstledniği film muhteşem bir bilimkurgu, aksiyon ve aşk hikayesini anlatıyor.

Şimdi filmin asıl konusunu pek açık vermeden üstü kapalı bir şekilde anlatayım. Uzaylılar insanların vücutlarını ele geçiriyor, onları bayıltıp küçük bir operasyon ile insan vücutlarına küçük bir ruh yerleştiriyor. Dünya üzerinde çok az miktarda insan kalmış ve amaçları onları da ele geçirmek.
Yine avlanırlarken ele başka bir kızı geçirirler. Onun içine de aynı şekilde ruh koyup diğer insanların yerini söylemesini isterler. Kızın içine konulan ruhun adı Göçebe’dir. Bir bedende iki kişi yaşıyor… Ama daha çok göçebenin ruhu baskın. Kız göçebeden kurtulabilecek mi?

Hayatnız birden değişir ve sevdiğiniz insanlar tehlikede olsa ne yapardınız?
Filmin sonu sizleri çok şaşırtacak…

Filmin fragmanı sizlerle…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Yorum Formu Sonrası Not

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır. Bununla ilgili iyi olduğunuzu kabul edeceğiz, ancak isterseniz dilediğiniz zaman çıkabilirsiniz. Kabul Et Daha Fazla

Gizlilik ve Çerez Politikası