SineKulis
Radyo Televizyon - Sinema Haberler

Müzikle uğraşıyorsanız bu film tam size göre!!! Whiplash

film, öneri, Müzikle uğraşıyorsanız bu film, Whiplash

3 149

Müzikle uğraşıyorsanız bu film tam size göre!!!

16 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren “Whiplash” çok güzel bir mücadeleyi anlatıyor. İnsanın en büyük mücadeleyi kendisiyle verdiği bu filme hayran kalacaksınız.

Filmin ana temasını “çok çalışmak” olarak değerlendiriyorum. Filmde çok güzel doruk noktalar var. Başrollerini Miles Teller ve J.K Simmons’un paylaştığı film çok güzel kurgulanmış.

Ayrıca senaryosu çok güzel olan bu film birçok ödül aldı. Aldığı ödüller arasında  “En iyi yardımcı erkek oyuncu Oscar’ı, En iyi film kurgusu Oscar’ı, BAFTA en iyi ses ödülü” de yer almakta.

Filmi size kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben izledim ve çok beğendim. Buraya filmin fragmanının linkini bırakıyorum. İzlediğinize pişman olmayacaksınız…

Fragman

 

3 Yorumlar
  1. Ufuk diyor

    Film için teşekkürler gerçekten güzel bir öneri

    1. Peruze Ersöz diyor

      Teşekkürler 🙂

  2. Burak Güven diyor

    İmbd 8.5 almış Whiplash, 2014 yapımı Amerikan drama filmi. Damien Chazelle tarafından Princeton High School’nin stüdyo grubundaki anılarından yola çıkılarak yazılıp yönetilmiştir. 
    Film için teşekkürler başarılı bir filmdi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Yorum Formu Sonrası Not

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır. Bununla ilgili iyi olduğunuzu kabul edeceğiz, ancak isterseniz dilediğiniz zaman çıkabilirsiniz. Kabul Et Daha Fazla

Gizlilik ve Çerez Politikası