SineKulis
Radyo Televizyon - Sinema Haberler

BOHEMİAN RHAPSODY

0 208

Beyaz perdeye taşınması 10 yıl sürmüş,harika bir şekilde hazırlanmış biyografik yapımdan bahsetmek üzere sizlerle birlikteyim. Öncelikle bir grubun doğuşu ile birlikte,grubun baş solistinin hayatını anlatan bu film profesyonel bir biçimde hazırlanmış. Film ilk olarak 1 Kasım 2018 de vizyona girdi. Ardından 2019’un Mart ayında tekrardan vizyona girmesi istendi.2019’da en fazla Oscar ödülü alan film Bohemian Rhapsody oldu. Filmde Freddie Mercury rolünü canlandıran ”Rami Malek” EN İYİ ERKEK OYUNCU ödülünü alırken, EN İYİ KURGU,EN İYİ SES MİKSAJI, EN İYİ SES KURGUSU filmi taçlandırdı.

Filmi kişisel olarak ele aldığımda film müzik severler için bir hazine niteliğinde çünkü bol bol müziğe yer verilmiş. Her sahnesinde ”Peki bundan sonra ne olacak?’ sorusu ile izledim filmi. Kesinlikle akıcı.

Live Aid konseri sahnesi var birde. Bu sahnenin gerçeği ile bire bir çekildiğini biliyor muydunuz? Benim en çok etkilendiğim bölüm kesinlikle Live Aid konseri bölümü.

Sürekli bir iniş çıkış içerisinde olan Freddie Mercury rolünü Rami Malek çok güzel canlandırmış. Grubun diğer isimlerini canlandıran Ben Hardy, Gwilym Lee, Joseph Mazello’yu da unutmamak gerek tabi ki.

Bu başarılı film 52 milyon dolara mal oldu ve vizyona girdiği ilk hafta sonu 50 milyon dolar gişeyi yakaladı.

Şimdiden iyi seyirler diliyorum. Quenn grubuna saygılarla…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Yorum Formu Sonrası Not

Bu web sitesi, deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanır. Bununla ilgili iyi olduğunuzu kabul edeceğiz, ancak isterseniz dilediğiniz zaman çıkabilirsiniz. Kabul Et Daha Fazla

Gizlilik ve Çerez Politikası